PADEL SVEDBÅND & PANDEBÅND

Du er træt af at sved drypper ned i dine øjne under træning, eller du ønsker at holde dit hår væk fra ansigtet, mens du koncentrerer dig om dit spil. Løsningen kan være lige ved hånden: svedbånd og pandebånd. Disse praktiske tilbehør er designet til at hjælpe dig med at kontrollere sved og holde håret på plads, uanset hvad du laver. Uanset om du er på jagt efter et svedbånd til dit håndled, et pandebånd til mænd eller et specifikt farvet svedbånd, har vi en løsning til dig.

GRATIS FRAGT
HEAD Pandebaand Orange
HEAD Pandebånd Orange
Klassisk pandebånd fra HEAD i orange. Et praktisk valg til dig med langt hår samt giver god komfort og er svedabsoberende.
Pris fra 19,00
GRATIS FRAGT
HEAD Svedbaand 5 Turkis 2 pak
HEAD Svedbånd 5" Turkis 2 pak
HEAD Double Svedbånd Turkis 2 pak bruges af både mænd og kvinder. Svedbånd med ekstra længde (12 cm), er svedabsoberende og forhindrer sveden i, at løbe fra armen ned til hænderne, hvilket sikrer ekstra greb om dit padelbat. Selvfølgelig bruges svedbåndet
Pris fra 29,00
GRATIS FRAGT
HEAD Double Svedbaand 2 5 Turkis 2 pak
HEAD Svedbånd 2.5" Turkis 2 pak
HEAD Double Svedbånd 2.5" Turkis 2 pak bruges af både mænd og kvinder. Svedbånd (normal længde) til håndleddet, er svedabsoberende og forhindrer sveden i, at løbe fra armen ned til hænderne, hvilket sikrer ekstra greb om dit padelbat. Selvfølgelig br
Pris fra 29,00
GRATIS FRAGT
HEAD Pandeband Lime
HEAD Pandebånd Lime
Klassisk pandebånd fra HEAD i lime. Et praktisk valg til dig med langt hår samt giver god komfort og er svedabsoberende.
Pris fra 29,00
GRATIS FRAGT
HEAD Pandeband aHvid
HEAD Pandebånd Hvid
Klassisk pandebånd fra HEAD i hvid. Et praktisk valg til dig med langt hår samt giver god komfort og er svedabsoberende.
Pris fra 35,00
GRATIS FRAGT
HEAD Pandeband Bla
HEAD Pandebånd Blå
Klassisk pandebånd fra HEAD i blå. Et praktisk valg til dig med langt hår samt giver god komfort og er svedabsoberende.
Pris fra 35,00
GRATIS FRAGT
HEAD Pandebaand Sort
HEAD Pandebånd Sort
Klassisk pandebånd fra HEAD i sort. Et praktisk valg til dig med langt hår samt giver god komfort og er svedabsoberende.
Pris fra 35,00
GRATIS FRAGT
HEAD Pandebaand Roed
HEAD Pandebånd Rød
Klassisk pandebånd fra HEAD i Rød. Et praktisk valg til dig med langt hår samt giver god komfort og er svedabsoberende.
Pris fra 35,00
GRATIS FRAGT
HEAD Svedband 2 5 Orange 2 pak
HEAD Svedbånd 2.5" Orange 2 pak
HEAD Double Svedbånd 2.5" Blå 2 pak bruges af både mænd og kvinder. Svedbånd (normal længde) til håndleddet, er svedabsoberende og forhindrer sveden i, at løbe fra armen ned til hænderne, hvilket sikrer ekstra greb om dit padelbat. Selvfølgelig bruge
Pris fra 39,00
GRATIS FRAGT
HEAD Double Svedbaand Navy 2 pak
HEAD Svedbånd 2.5" Navy 2 pak
HEAD Double Svedbånd 2.5" Navy 2 pak bruges af både mænd og kvinder. Svedbånd (normal længde) til håndleddet, er svedabsoberende og forhindrer sveden i, at løbe fra armen ned til hænderne, hvilket sikrer ekstra greb om dit padelbat. Selvfølgelig brug
Pris fra 39,00
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 24
Nike Swoosh headband Blue Orange 2 Pak
Nike Swoosh Pandebånd Blå/Orange
Dette svedbånd forhindrer sved fra panden, i at komme ned i øjnene. Nike svedbånd i svedabsorberende materiale - Blå og orange Det giver en super god komfort, samt forhindre sveden i at ramme ned i øjnene når du spiller. Derudover kommer de selvfølge
Pris fra 55,00
GRATIS FRAGT
Tilbehoer 36
Head Pandebånd - Blå - Svedbånd
Head's pandebånd er super lækker og blødt. Perfekt til at tage sveden fra panden under de hårde dueller.
Pris fra 59,00
GRATIS FRAGT
HEAD Pandeband Navy
HEAD Pandebånd Navy
Klassisk pandebånd fra HEAD i navy blå. Et praktisk valg til dig med langt hår samt giver god komfort og er svedabsoberende.
Pris fra 59,00
GRATIS FRAGT
FZ Forza Svedbaand Sort
FZ Forza Svedbånd Sort
Fine svedbånd fra FZ Forza i fin kvalitet, hvor der kommer 1 stk. Perfekt til padelspillet. Materiale: 85% cotton, 10% rubber, 5% polyester OBS: På billedet er der 2 stk men du skal vælge at købe 2 stk såfremt du ønsker 2 stk.
Pris fra 59,00
GRATIS FRAGT
HEAD Double Svedbaand 2 5 Hvid 2 pak
HEAD Svedbånd 2.5" Hvid 2 pak
HEAD Double Svedbånd 2.5" Hvid 2 pak bruges af både mænd og kvinder. Svedbånd (normal længde) til håndleddet, er svedabsoberende og forhindrer sveden i, at løbe fra armen ned til hænderne, hvilket sikrer ekstra greb om dit padelbat. Selvfølgelig brug
Pris fra 59,00
GRATIS FRAGT
HEAD Svedband 5 Blaa 2 pak
HEAD Svedbånd 5" Blå 2 pak
HEAD Double Svedbånd Blå 2 pak bruges af både mænd og kvinder. Svedbånd med ekstra længde (12 cm), er svedabsoberende og forhindrer sveden i, at løbe fra armen ned til hænderne, hvilket sikrer ekstra greb om dit padelbat. Selvfølgelig bruges svedbåndet og
Pris fra 59,00
GRATIS FRAGT
Padel Specialist Svedband
Padel Specialist Svedbånd Black
Den rette påklædning gør dig til en bedre spiller. Og med et svedbånd, til at tørre sveden af panden, er du nu klar til at give den gas inde på banen. Stilrent, god kvalitet og med en fin længde.
Pris fra 59,00
GRATIS FRAGT
NOX Svedbaand Navy Hvid
NOX Svedbånd Navy/Hvid
Svedbånd i navy med hvidt logo fra NOX til begge håndled sikrer optimal svedabsorbering, forhindrer sved i at nå hænderne og giver ekstra greb om dit padelbat. Det er også ideelt til at tørre ansigtet. Med sin perfekte længde er det et populært valg. Ved
Pris fra 69,00
GRATIS FRAGT
HEAD Double Svedbaand 2 5 Sort 2 pak
HEAD Svedbånd 2.5" Sort 2 pak
HEAD Double Svedbånd 2.5" Sort 2 pak bruges af både mænd og kvinder. Svedbånd (normal længde) til håndleddet, er svedabsoberende og forhindrer sveden i, at løbe fra armen ned til hænderne, hvilket sikrer ekstra greb om dit padelbat. Selvfølgelig brug
Pris fra 69,00
GRATIS FRAGT
Toj Tilbehor 2 d2d32100 32e9 4a5c b397 dbed72ceeb16
Head Pandebånd - Sort - Svedbånd
Head's pandebånd er super lækker og blødt. Perfekt til at tage sveden fra panden under de hårde dueller.
Pris fra 69,00
Indlæs flere

Svedbånd – En uundværlig del af din træning

Et svedbånd er mere end bare et stykke stof. Det er et vigtigt redskab, der kan hjælpe med at forbedre din træningsoplevelse. Svedbånd til håndled er designet til at absorbere sved, så du kan fokusere på din træning i stedet for at bekymre dig om, at sveden løber ned ad dine arme. På den måde undgår du også, at sveden løber ned på dine hænder, så det er svært at holde fast på dit padel bat.

Til børn har vi svedbånd, der er lavet i mindre størrelser, men stadig giver den samme beskyttelse mod sved. De små guldklumper vil også elske det brede udvalg af farver, som du kan finde et svedbånd i.

Pandebånd – Hold dit hår under kontrol

Pandebånd er lige så vigtige som svedbånd. De holder håret væk fra dit ansigt, hvilket er især vigtigt i sport som tennis og padel, hvor det kan være med til at distrahere dig eller mindske dit syn. Vores pandebånd til mænd er designet til at modstå en intens træning – alt fra padel til almindelig træning og andre intense sportsgrene. Men pandebånd er naturligvis ikke kun for mænd. Vi har også et udvalg af pandebånd som kvinder kan bruge i forskellige farver.

For dem der ønsker ekstra varme i de kølige måneder, tilbyder vi et sortiment af fleece pandebånd. Disse pandebånd er både varme og svedabsorberende, hvilket gør dem til en god løsning for træning udendørs i koldt vejr.

Find det rigtige svedbånd og pandebånd til dig

Når det kommer til at vælge det rette svedbånd og pandebånd, er der flere ting, du skal overveje. Farven kan være vigtig for nogle. Nogle vil gerne have et enkelt og sobert pandebånd i sort eller hvid som de kan bruge til alle lejligheder og som passer til alle outfits. Nogle vil derimod gerne have et farverigt pandebånd i blå, grøn, pink eller noget helt fjerde.

Størrelse og pasform er også afgørende. Vi tilbyder svedbånd til børn og voksne i forskellige størrelser for at sikre, at du får den bedst mulige pasform. Og selvfølgelig er materialevalget vigtigt. Vores svedbånd er lavet af materialer, der er bløde, komfortable og meget absorberende.

Scroll to Top